HET ONTSTAAN VAN NOT

NOT kende zijn begin in 1987. Verschillende vrienden hadden zin om toneel te spelen en hieruit groeide een groep die heden ten dage een 40-tal leden telt. Wij zijn een dynamische groep waar cultuur, theater, amusement maar bovenal vriendschap centraal staat. Tweemaal per jaar voeren wij een stuk op. We trachten een afwisseling te brengen van komedie en drama en zo tegemoet te komen aan de wensen van ons verscheiden publiek.

De opvoeringen zijn altijd voorafgegaan door heel wat inspanningen van spelers maar ook van decormensen, techniekers, handige harry’s enzovoort. Ook tijdens de voorstelling zelf zijn we fier te merken dat onze leden hun schouders onder de productie steken door het publiek te verwelkomen, te voorzien van spijs en drank en ervoor te zorgen het jullie, als toeschouwer, zo aangenaam mogelijk te maken. Verder doet het bestuur eveneens de nodige inspanningen en investeringen die onze groep alleen maar ten goede komen. Zo schaften we onlangs nieuwe ‘podiumpanelen’ aan zodat we onze tribune meer uitstraling kunnen geven. Ook stellen we vanalles in het werk om de sfeer in onze groep te bevorden en de band tussen leden steeds hechter te maken. Een etentje, een avondje bowling of een weekendje gezellig op stap gaan, zijn één van de vele activiteiten die onze groep op regelmatige basis doet.

Omdat niet enkel het verleden en het heden kenmerkend is voor onze toneelgroep, willen we graag jullie aandacht op onze toekomst vestigen. Onze groep is steeds op zoek naar enthousiaste mensen die willen lid worden van onze vereniging. Hiervoor dient geen lidgeld betaald te worden maar is enkel de nodige dosis vriendschap, engagement en amusement vereist. Zelfs al lijd je aan acute plankenkoorts, dan nog hebben wij een plaats voor jullie in onze groep. Zonder een gemotiveerde entourage kunnen we ook geen acteurs op het podium krijgen. Jullie kunnen zich opgeven als kandidaat op deze website of bij één van onze bestuurs- of groepsleden.

Tot slot wensen we jullie een fijne wandeling doorheen onze website en we hopen jullie te mogen ontmoeten in ons publiek of als lid in onze toneelgroep.