Klachten (April 1997)

Auteur: Paul Coppens

Regie: Griet Blaton

KORTE UITLEG OVER HET TONEELSTUK

Nieuw Ophasselts Toneel - Klachten (1997)

Hebt U klachten ? Dan bent U vanavond op de juiste plaats. Het pas aangeworven klerkje bij de firma “Janssen en zonen”, Kareltje, zal U maar al te graag helpen.

Wanneer op een dag zijn “chef” Robert vrijaf neemt om te gaan stoeien met zijn vriendin Nicole en de secretaresse Daisy ook vrijaf wil om haar baas achterna te gaan, blijft Kareltje helemaal alleen achter op het klachtenbureau.

Uitgerekend die dag wordt het heel druk. Mijnheer Verhulst, de inspecteur komt de archieven controleren. Een klant komt een klacht indienen over haar beha. Adelientje, een zeer preuts meisje, wil zeker zijn dat zij de juiste aankoop doet en komt daarom eerst om raad vragen. Wanneer zij echter Kareltje ziet die ijverig zijn eerste klacht tracht op te lossen trekt zij daaruit verkeerde conclusies. Tot overmaat van ramp komt ook nog Frank, de jaloerse echtgenoot van Daisy, het klachtenbureau binnengestormd.

Kortom, het wordt een erg drukke dag voor het ijverige klerkje.

CAST

Lieven Blaton, Sarah De Backer, Steven Poisson, Wendy Vanden Berghe, Wim Dehenau, Ira Coessens, Christiaan Bosman, Kristel Collet

FOTO's